VelvetStudio Merülés vagy fröccsenés? A kád és zuhany csatája! vagy kád

A kád és zuhany csatája!

Egy fürdőszoba felújításánál vagy első kialakításánál mindig kulcskérdés, hogy kád vagy zuhany kerüljön bele. Ma egy izgalmas utazásra indulunk, hogy felfedezzük mindkét lehetőség előnyeit. Tehát mielőtt eldöntjük, hogy a kádban csobbanva, vagy a zuhanyzóban állva élvezzük a víz hatásait, merüljünk bele, és fedezzük fel a bennük rejlő csodákat!

VelvetStudio Trendi TV falak a nappaliba 2022 Tv fal fo TV fal

Trendi TV falak a nappaliba 2022

A legtöbb otthonban a TV a nappali elengedhetetlen tartozéka, sőt ez a nappali helységek legszembetűnőbb eleme. Egy trendi TV fal helye többféleképpen is kialakítható annak érdekében, hogy mindenki igényeinek megfeleljen. Ezt a bejegyzést a nappali TV-fal kialakításoknak és stílusoknak szentelem, abban a reményben, hogy kedves Olvasóm megtalálja a számára is megfelelőt. 

VelvetStudio Hogyan lettem lakberendező Lakás 1 Háló gardróbszekrénnyel lakberendező

Hogyan lettem lakberendező?

Mindig halljuk azt a közhelyesnek tűnő mondatot, hogy soha sincs késő az álmainknak élni. Zaják Ildikó élő példa erre, ugyanis 30 év könyvelés után döntött úgy, hogy belevág valami olyanba, ami valóban a szenvedélye. Így lett belőle lakberendező, aki most már másoknak teremti meg az álom otthont!

VelvetStudio 5+1 tárolási tipp maxresdefault

5+1 tárolási tipp

Fogadjátok szeretettel első videómat a legfontosabb tárolási tippekről, amik a maximális helykihasználáshoz nagy segítséget nyújthatnak. Térképezzük fel a holmijainkat, és csak utána keressünk azoknak megfelelő tárolórendszert. Határozzuk meg a dolgok helyét és ehhez tartsuk is magunkat. Keressünk multifunkcionális tárolókat és nézzünk utána a függőleges tárolóknak. Vonjuk be a családunkat, hiszen nekik is segíteni kell a rendrakásban.

VelvetStudio Inspiráció – lakberendezési trendek Nappali inspiráció,lakberendezési trendek

Inspiráció – lakberendezési trendek

Mindennapi tevékenységeink közepette leginkább az otthonunk az a hely, amely nyugalmat nyújt számunkra. Hogy valóban megteremthessük ezt a nyugalmat és békét, olyan környezetet kell létrehoznunk, mely biztosítja ezt számunkra. Vegyük elő régen halogatott terveinket, merítsünk inspirációt belőlük! Nézzünk néhány figyelemreméltó lakberendezési trendet, mellyel feldobhatjuk otthonunk dekorációját.

VelvetStudio  P gallery

A lakberendezés 7 fő eleme

A lakberendezés a belső terek kialakításának művészete, beleértve a külsejét is, hogy a felhasználó számára elképesztően vonzó környezetet teremtsen. Azt is mondhatjuk, hogy ez a belső tér élményének alakításának folyamata, a térbeli térfogat manipulálása, valamint a felületkezelés az emberi funkcionalitás javítása érdekében. Egy lakberendező terveket készít, kutat, koordinál és irányít projekteket. Lakberendezés mindenkinek A lakberendezésnek […]

  • 1
  • 2

Lépjen kapcsolatba velünk!

vagy adja meg adatait és visszahívjuk

Nagy lakberendezési ötletek kis költséggel

VelvetStudio Hirlevél és letöltés Velvet books

INGYENES EBOOK

VelvetStudio

Töltse le ingyenes kiadványunkat, és csatlakozzon hírlevelünkhöz!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, és csatlakozzon hírlevelünkhöz! VelvetStudio
Ingyenes ebook

Lakberendezési ötletek elsőkézből

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, és ne maradjon le a legújabb trendekről!

Havonta maximum 1-2 emailt küldünk, bennük hasznos ötletekkel.

Köszönjük,
hogy letöltötte kiadványunkat!

Ne maradjon le a továbbiakról sem!

Ezért kérjük, hogy az imént kiküldött emailben erősítse meg email címét!

VelvetStudio  Velvet konyvek