VelvetStudio Rólunk 4940km rólunk,  lakberendező

Zaják Ildikó

[ lakberendező ]

[ rólam ]

Hogyan lettem lakberendező?

Üdvözlöm honlapomon, Zaják Ildikó vagyok. Lakberendező. 

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzak! Eredeti szakmámat tekintve közgazdász, mérlegképes könyvelőként dolgoztam sok éven át. Felmerülhet Önben a kérdés, hogyan köthető össze ez a két szakma?? Az én olvasatomban nagyon is! Mindkettő nagy precizitást igényel, mindkettő számokkal dolgozik, hogy csak kettőt említsek… Igen, a lakberendező is a számok világában él, mikor egy új enteriőrt tervez. Egy alaprajz pontos papírra vetése kizárólag akkor segítheti a munkát, ha az precízen történt. Minden apró részletnek jelentősége lehet az új alaprajz kialakítása során, a bútorozás tervezése során. Képzelje csak el! Megvásárolja álmai kanapéját és miután hazaviszi, otthon kiderül, hogy mégsem fér el a régi kanapé helyén… no ilyen probléma sem fordulhat elő, ha lakberendező tervezi meg álmai otthonát.

De hogyan is kerültem kapcsolatba a lakberendezéssel:

Hobbi szinten nagyjából húsz éve tervezgetek, lakberendezek, álmodok új és újabb enteriőröket, szinte folyamatosan. Több lakást újítottam fel ráncfelvarrással, néhányat teljesen „szétverve”, falakat bontva, újakat építve. Újítottam fel családi házat, majd volt szerencsém egy teljesen új családi ház felépítésében is aktívan részt venni. Több irodahelység újragondolásánál és felújításánál is közreműködhettem. Arra jöttem rá időközben, hogy míg másokat frusztrálnak ezek a tevékenységek, feszültek egy építkezés vagy felújítás során, addig én ezeket kifejezetten élvezem, szárnyal a fantáziám, látom szemeim előtt a későbbi végeredményt.

Azt mondják, az ember életközepe táján kifejezetten keresi a változás, a megújulás lehetőségét. Nekem ezt nem kellett keresnem, hiszen már pontosan tudtam mi az, amivel a szívem mélyén mindig is a legszívesebben foglalkoztam. És ez a lakberendezés. Két éve eldöntöttem tehát, itt az idő, hogy hobbiból szakma legyen, beiratkoztam a Kurzus Bt. OKJ-s képzésre, és 2021 februártól hivatalosan is lakberendező lettem.

[ VÉLEMÉNYEK ]

Ügyfeleink mondták rólunk

"Kis lakásunk csodás átalakulása! Akik ismerték a “régi” lakásunkat, kérdésük: kitoltátok a falakat? Hálás vagyok a sok ötletért, tervért és a türelemért!🙏🏻 Minden pillanatát élveztem! Ha lakásodat, házadat jó hangulatban, lazán akarod átalakítani, berendezni Ildikót ajánlom! Amikor épp “mélyponton” voltam, jött egy újabb ötlete és máris rendben volt minden!"
Mónika
Ügyfelünk
"Nagyon szép, kényelmes és szerethető lett a lakásunk! Jó itt lakni! 😊 Kiváló, pontos tervezés, kreatív ötletek és sok-sok segítség a beszerzésében, szerelésben, kivitelezésben. Csak ajánlani tudom!"
Nagy Ferencné
Ügyfelünk
VelvetStudio Térkoncepciók kidolgozása Architect alaprajz
[ Együttműködés ]

Partnereink

VelvetStudio Rólunk Dodologo rólunk,lakberendező
DODO Home

Olvassa el mit írtak rólunk...

VelvetStudio Rólunk download rólunk,lakberendező
VelvetStudio Rólunk Biano Icon full rólunk,lakberendező
BIANO

Rólunk írták...

Biano_Logo_full

Lépjen kapcsolatba velünk!

vagy adja meg adatait és visszahívjuk

Nagy lakberendezési ötletek kis költséggel

VelvetStudio Hirlevél és letöltés Velvet books

INGYENES EBOOK

VelvetStudio

Töltse le ingyenes kiadványunkat, és csatlakozzon hírlevelünkhöz!
Töltse le ingyenes kiadványunkat, és csatlakozzon hírlevelünkhöz! VelvetStudio
Ingyenes ebook

Lakberendezési ötletek elsőkézből

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, és ne maradjon le a legújabb trendekről!

Havonta maximum 1-2 emailt küldünk, bennük hasznos ötletekkel.

Köszönjük,
hogy letöltötte kiadványunkat!

Ne maradjon le a továbbiakról sem!

Ezért kérjük, hogy az imént kiküldött emailben erősítse meg email címét!

VelvetStudio  Velvet konyvek